Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Yumurtasız ve yoğurtsuz elmalı kekin hem hafif hem de lezzetli olması, özellikle vegan beslenenler için büyük bir avantaj. Elmanın doğal tatlılığı ve nemliliği ile kekin lezzetinin nasıl daha da zenginleştiğini merak ediyorum. Ayrıca, elmaların üzerine şeker serpip bekletmek, gerçekten elmanın suyunu salmasını sağlıyor mu? Bu adım kekin dokusunu nasıl etkiliyor? Kekin pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında başka öneriler var mı? Deneyip, sonucu paylaşırsanız çok sevinirim!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Yumurtasız ve yoğurtsuz elmalı kekin hem hafif hem de lezzetli olması, özellikle vegan beslenenler için büyük bir avantaj. Elmanın doğal tatlılığı ve nemliliği ile kekin lezzetinin nasıl daha da zenginleştiğini merak ediyorum. Ayrıca, elmaların üzerine şeker serpip bekletmek, gerçekten elmanın suyunu salmasını sağlıyor mu? Bu adım kekin dokusunu nasıl etkiliyor? Kekin pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında başka öneriler var mı? Deneyip, sonucu paylaşırsanız çok sevinirim!
Cevap yaz