Elmalı kurabiye hamuruna sirke eklemek doğru mu? Sirkenin hamur işlerinde sağladığı avantajlar oldukça ilginç. Gevrek bir doku oluşturması ve hamurun kabarmasına yardımcı olması gerçekten de elmalı kurabiye gibi tatlılar için faydalı olabilir mi? Ancak fazla kullanıldığında tadı bozabileceği belirtiliyor. Acaba, sirke eklenince hamurun genel lezzetinde bir değişim hissediyor musunuz? Özellikle de farklı tariflerde denemeler yaparak en uygun oranı bulmak, sizin deneyimlerinize göre nasıl bir sonuç veriyor?
Elmalı kurabiye hamuruna sirke eklemek doğru mu? Sirkenin hamur işlerinde sağladığı avantajlar oldukça ilginç. Gevrek bir doku oluşturması ve hamurun kabarmasına yardımcı olması gerçekten de elmalı kurabiye gibi tatlılar için faydalı olabilir mi? Ancak fazla kullanıldığında tadı bozabileceği belirtiliyor. Acaba, sirke eklenince hamurun genel lezzetinde bir değişim hissediyor musunuz? Özellikle de farklı tariflerde denemeler yaparak en uygun oranı bulmak, sizin deneyimlerinize göre nasıl bir sonuç veriyor?
Cevap yaz