Elmalı turta kurabiyesini yapmayı düşündüm ama elmaların kararmasını engellemek için limon suyu ve tarçın eklemenin önemli olduğunu duydum. Bu aşamayı atlamak kurabiyenin görünümünü etkiler mi? Ayrıca hamurun yumuşak olmasının sağlanması için tereyağı ve yumurtayı karıştırırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Fırında ne kadar süre pişirilmesi gerektiğini merak ediyorum, üst kısmı altın rengini alana kadar mı beklemeliyim? Son olarak, bu kurabiyeyi yanına ne tür içeceklerle sunmalıyım ki lezzeti daha da artsın?
Elmalı turta kurabiyesini yapmayı düşündüm ama elmaların kararmasını engellemek için limon suyu ve tarçın eklemenin önemli olduğunu duydum. Bu aşamayı atlamak kurabiyenin görünümünü etkiler mi? Ayrıca hamurun yumuşak olmasının sağlanması için tereyağı ve yumurtayı karıştırırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Fırında ne kadar süre pişirilmesi gerektiğini merak ediyorum, üst kısmı altın rengini alana kadar mı beklemeliyim? Son olarak, bu kurabiyeyi yanına ne tür içeceklerle sunmalıyım ki lezzeti daha da artsın?
Cevap yaz