Bu irmikli elmalı pasta tarifini okuduğumda, özellikle elmaların rendelenmesi ve üzerine şeker ile tarçın eklenmesi adımının ne kadar keyifli olduğunu düşündüm. Elmaların suyunu salması için dinlendirilmesi, tatlıya ekstra bir lezzet katacak gibi görünüyor. Hamurun hazırlanma aşamasında yumurta ve şekerin çırpılması, pastanın hafif ve kabarık olmasını sağlamak açısından önemli. Fırında pişirme süresi de oldukça makul; 30-40 dakika içinde böyle güzel bir tatlı ortaya çıkacak olması harika. Ayrıca, üzerine pudra şekeri serpilmesi fikri, sunumu da güzelleştiriyor. Bu tarife bir de ceviz veya fındık ekleyerek denemek kesinlikle ilginç olur! Pastayı çay saatlerinde misafirlere ikram etmek için sabırsızlanıyorum. Bu kadar pratik bir tarif gerçekten kaçırılmamalı!
Bu irmikli elmalı pasta tarifini okuduğumda, özellikle elmaların rendelenmesi ve üzerine şeker ile tarçın eklenmesi adımının ne kadar keyifli olduğunu düşündüm. Elmaların suyunu salması için dinlendirilmesi, tatlıya ekstra bir lezzet katacak gibi görünüyor. Hamurun hazırlanma aşamasında yumurta ve şekerin çırpılması, pastanın hafif ve kabarık olmasını sağlamak açısından önemli. Fırında pişirme süresi de oldukça makul; 30-40 dakika içinde böyle güzel bir tatlı ortaya çıkacak olması harika. Ayrıca, üzerine pudra şekeri serpilmesi fikri, sunumu da güzelleştiriyor. Bu tarife bir de ceviz veya fındık ekleyerek denemek kesinlikle ilginç olur! Pastayı çay saatlerinde misafirlere ikram etmek için sabırsızlanıyorum. Bu kadar pratik bir tarif gerçekten kaçırılmamalı!
Cevap yaz