Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Yeşil elmadan yapılan elmalı turta, kış aylarında sıcak servis edildiğinde tam bir keyif oluyor. Elmaların limon suyu ve tarçın ile harmanlanması, onlara ne kadar güzel bir aroma katıyor! Hamurun hazırlanışı da oldukça pratik. 30 dakika dinlendirilmesi ise hamurun kıvamını nasıl etkiliyor merak ediyorum. Fırında pişen turta, üstü güzelce pembeleşinceye kadar beklemek sabırsızlıkla bekleyeceğim bir an. Servis önerisi olarak vanilyalı dondurma ile sunmak gerçekten harika bir fikir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, acaba misafirlerim de beğenecek mi?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Yeşil elmadan yapılan elmalı turta, kış aylarında sıcak servis edildiğinde tam bir keyif oluyor. Elmaların limon suyu ve tarçın ile harmanlanması, onlara ne kadar güzel bir aroma katıyor! Hamurun hazırlanışı da oldukça pratik. 30 dakika dinlendirilmesi ise hamurun kıvamını nasıl etkiliyor merak ediyorum. Fırında pişen turta, üstü güzelce pembeleşinceye kadar beklemek sabırsızlıkla bekleyeceğim bir an. Servis önerisi olarak vanilyalı dondurma ile sunmak gerçekten harika bir fikir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, acaba misafirlerim de beğenecek mi?
Cevap yaz