Elmalı kurabiye yapmayı çok isterdim ama bazı adımları tam olarak kavrayamadım. Özellikle hamurun kıvamı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Hamur yumuşak ama ele yapışmayacak bir kıvamda olmalı demişsiniz, bunu nasıl daha iyi anlayabilirim? Ayrıca elmaları ne kadar doğramalıyım, çok küçük mü yoksa biraz daha iri parçalar mı tercih edilmeli? Teşekkür ederim, bu tatlıyı yapmayı gerçekten çok istiyorum!
Elmalı kurabiye yapmayı çok isterdim ama bazı adımları tam olarak kavrayamadım. Özellikle hamurun kıvamı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Hamur yumuşak ama ele yapışmayacak bir kıvamda olmalı demişsiniz, bunu nasıl daha iyi anlayabilirim? Ayrıca elmaları ne kadar doğramalıyım, çok küçük mü yoksa biraz daha iri parçalar mı tercih edilmeli? Teşekkür ederim, bu tatlıyı yapmayı gerçekten çok istiyorum!
Cevap yaz