Bu tarifin yapım aşamalarını okurken, elmalardan nasıl bir lezzet elde edileceğini merak ettim. Özellikle elmaların rendelenmesi ve bisküvilerin un haline getirilmesi aşamaları oldukça dikkat çekici. Acaba bu karışımı hazırlarken elmaların tazeliği ne kadar önemli? Ayrıca, hindistan cevizi kaplaması ile tatlıya nasıl bir aroma katıldığını da çok merak ediyorum. Sizin deneyimlerinizde, bu tarifin en çok hangi meyveyle yapıldığında daha lezzetli olduğunu söyleyebilir misiniz?
Bu tarifin yapım aşamalarını okurken, elmalardan nasıl bir lezzet elde edileceğini merak ettim. Özellikle elmaların rendelenmesi ve bisküvilerin un haline getirilmesi aşamaları oldukça dikkat çekici. Acaba bu karışımı hazırlarken elmaların tazeliği ne kadar önemli? Ayrıca, hindistan cevizi kaplaması ile tatlıya nasıl bir aroma katıldığını da çok merak ediyorum. Sizin deneyimlerinizde, bu tarifin en çok hangi meyveyle yapıldığında daha lezzetli olduğunu söyleyebilir misiniz?
Cevap yaz