Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle elmaların üzerine tarçın eklenmesi ve kurabiyelerin pişirilirken yumurta sarısıyla fırçalanması fikri çok hoşuma gitti. Hamurun hazırlanmasında yoğurdun kullanılması da ilginç, acaba bu kurabiyelere nasıl bir yumuşaklık katıyor? Ayrıca pürüzsüz bir doku için hamurun tamamen soğuması gerektiği bilgisi de dikkate değer. Daha önce denemediğim bir tarif, sonuçları nasıl olacak merak ediyorum! Bu tarifte yer alan ceviz veya fındık ekleme seçeneği de lezzeti artırmak için güzel bir fikir. Sadece doğru pişirme süresini ayarlamak gerekiyor sanırım. Denedikten sonra sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle elmaların üzerine tarçın eklenmesi ve kurabiyelerin pişirilirken yumurta sarısıyla fırçalanması fikri çok hoşuma gitti. Hamurun hazırlanmasında yoğurdun kullanılması da ilginç, acaba bu kurabiyelere nasıl bir yumuşaklık katıyor? Ayrıca pürüzsüz bir doku için hamurun tamamen soğuması gerektiği bilgisi de dikkate değer. Daha önce denemediğim bir tarif, sonuçları nasıl olacak merak ediyorum! Bu tarifte yer alan ceviz veya fındık ekleme seçeneği de lezzeti artırmak için güzel bir fikir. Sadece doğru pişirme süresini ayarlamak gerekiyor sanırım. Denedikten sonra sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz