Bu elmalı kurabiye tarifi gerçekten harika görünüyor! Elmaların besin değerleri yüksek olduğu için, bu tarifle hem lezzetli hem de sağlıklı bir atıştırmalık elde edileceğini düşünüyorum. Özellikle tam buğday unu ve yulaf ezmesi kullanılması, besin değerini artırıyor. Tarçın eklemesi de tat açısından güzel bir dokunuş sağlamış. Pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça makul; 15-20 dakika fırında kalması, kurabiyelerin kıvamını ve lezzetini artıracaktır. Ayrıca, yoğurt veya bitki çayı ile servis önerisi de güzel bir fikir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, acaba ceviz veya fındık yerine başka kuruyemişler de ekleyebilir miyim?
Bu elmalı kurabiye tarifi gerçekten harika görünüyor! Elmaların besin değerleri yüksek olduğu için, bu tarifle hem lezzetli hem de sağlıklı bir atıştırmalık elde edileceğini düşünüyorum. Özellikle tam buğday unu ve yulaf ezmesi kullanılması, besin değerini artırıyor. Tarçın eklemesi de tat açısından güzel bir dokunuş sağlamış. Pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça makul; 15-20 dakika fırında kalması, kurabiyelerin kıvamını ve lezzetini artıracaktır. Ayrıca, yoğurt veya bitki çayı ile servis önerisi de güzel bir fikir. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, acaba ceviz veya fındık yerine başka kuruyemişler de ekleyebilir miyim?
Cevap yaz