Elma dilimli kek tarifini okuduktan sonra kesinlikle denemek istiyorum. Elmaların taze ve sert olması gerektiği bilgisi çok önemli, çünkü kekin dokusunu doğrudan etkileyebilir. Özellikle tarçın ekleyerek elmaların lezzetini artırmak harika bir fikir gibi görünüyor. Kek hamurunu fazla çırpmamak gerektiği uyarısı da dikkatimden kaçmadı, bu noktada dikkatli olmalıyım. Fırında pişirme süresini kontrol etmek için kürdan kullanmak da pratik bir yöntem. Servis aşamasında üzerine pudra şekeri serpmek, görsel olarak da zenginleştirecektir. Gerçekten çay saatlerinde misafirlerime sunabileceğim harika bir tarif bulmuşum! Diğer tatlı tariflerine göre daha kolay görünüyor, denemeye değer!
Elma dilimli kek tarifini okuduktan sonra kesinlikle denemek istiyorum. Elmaların taze ve sert olması gerektiği bilgisi çok önemli, çünkü kekin dokusunu doğrudan etkileyebilir. Özellikle tarçın ekleyerek elmaların lezzetini artırmak harika bir fikir gibi görünüyor. Kek hamurunu fazla çırpmamak gerektiği uyarısı da dikkatimden kaçmadı, bu noktada dikkatli olmalıyım. Fırında pişirme süresini kontrol etmek için kürdan kullanmak da pratik bir yöntem. Servis aşamasında üzerine pudra şekeri serpmek, görsel olarak da zenginleştirecektir. Gerçekten çay saatlerinde misafirlerime sunabileceğim harika bir tarif bulmuşum! Diğer tatlı tariflerine göre daha kolay görünüyor, denemeye değer!
Cevap yaz