Bu armutlu turta tarifi gerçekten de iştah açıcı görünüyor! Dikdörtgen borcamda yapılması, sunum açısından da oldukça pratik. Acaba armutları dilimlerken hangi teknikleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, ceviz eklemek tatlıya kütürdetici bir dokunuş katıyor gibi görünüyor, sizce bu isteğe bağlı malzemeler arasında en çok tercih edilen hangisi? Fırında pişirme süresi hakkında bir deneyiminiz var mı, belki de farklı fırınlarda süre değişebilir?
Bu armutlu turta tarifi gerçekten de iştah açıcı görünüyor! Dikdörtgen borcamda yapılması, sunum açısından da oldukça pratik. Acaba armutları dilimlerken hangi teknikleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, ceviz eklemek tatlıya kütürdetici bir dokunuş katıyor gibi görünüyor, sizce bu isteğe bağlı malzemeler arasında en çok tercih edilen hangisi? Fırında pişirme süresi hakkında bir deneyiminiz var mı, belki de farklı fırınlarda süre değişebilir?
Cevap yaz