Elmalı tart için milföy hamurunu hazırlamak oldukça keyifli bir süreç gibi görünüyor. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması beni düşündürüyor; acaba hamurun dinlenmesi ne kadar önemli? Hamurun gluteninin dinlenmesi, gerçekten de daha iyi bir kıvam elde etmemizi sağlıyor mu? Ayrıca, soğuk malzemelerle çalışmanın etkisi hakkında daha fazla bilgi verir misin? Bu noktada, milföy hamurunun çıtırlığını artırmak için ön pişirme adımının gerekliliği de merak ettiğim bir başka konu. Ön pişirme yapmanın elmalı harcın eklenmeden önceki hamurun pişmesine ne gibi bir katkı sağladığını daha detaylı açıklayabilir misin?
Elmalı tart için milföy hamurunu hazırlamak oldukça keyifli bir süreç gibi görünüyor. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması beni düşündürüyor; acaba hamurun dinlenmesi ne kadar önemli? Hamurun gluteninin dinlenmesi, gerçekten de daha iyi bir kıvam elde etmemizi sağlıyor mu? Ayrıca, soğuk malzemelerle çalışmanın etkisi hakkında daha fazla bilgi verir misin? Bu noktada, milföy hamurunun çıtırlığını artırmak için ön pişirme adımının gerekliliği de merak ettiğim bir başka konu. Ön pişirme yapmanın elmalı harcın eklenmeden önceki hamurun pişmesine ne gibi bir katkı sağladığını daha detaylı açıklayabilir misin?
Cevap yaz