Elmalı turta pişirmek için gereken süreyi merak ediyorum. 45 ila 60 dakika arasında pişirmem gerektiği belirtilmiş, ancak fırının özellikleri ve hamurun kalınlığına göre bu süre değişebilir mi? Özellikle altın rengini alana kadar pişirmem gerektiği vurgulanmış. Bu süreçte alüminyum folyo kullanmanın yararı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, turtanın dinlenme süresi de önemli gibi görünüyor; bu süre sonunda gerçekten dilimlemesi daha kolay mı oluyor?
Elmalı turta pişirmek için gereken süreyi merak ediyorum. 45 ila 60 dakika arasında pişirmem gerektiği belirtilmiş, ancak fırının özellikleri ve hamurun kalınlığına göre bu süre değişebilir mi? Özellikle altın rengini alana kadar pişirmem gerektiği vurgulanmış. Bu süreçte alüminyum folyo kullanmanın yararı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, turtanın dinlenme süresi de önemli gibi görünüyor; bu süre sonunda gerçekten dilimlemesi daha kolay mı oluyor?
Cevap yaz