Elmalı cevizli kek tarifinizi okudum, gerçekten harika görünüyor! Özellikle elmaların rendelenmesi ve kekin kabarması için yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Peki, elmaların hangi türünü kullanmak daha iyi sonuç verir? Ayrıca, tarçın eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ama bu lezzeti artırmak için ne kadar kullanmalıyız? Keşke bu konuda da biraz bilgi verseniz! Kek pişirme süresi de oldukça önemli, eğer fırınınızın sıcaklığı farklıysa süreyi nasıl ayarlamak gerektiği hakkında bir öneriniz var mı?
Elmalı cevizli kek tarifinizi okudum, gerçekten harika görünüyor! Özellikle elmaların rendelenmesi ve kekin kabarması için yumurta ve şekerin iyi çırpılması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Peki, elmaların hangi türünü kullanmak daha iyi sonuç verir? Ayrıca, tarçın eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ama bu lezzeti artırmak için ne kadar kullanmalıyız? Keşke bu konuda da biraz bilgi verseniz! Kek pişirme süresi de oldukça önemli, eğer fırınınızın sıcaklığı farklıysa süreyi nasıl ayarlamak gerektiği hakkında bir öneriniz var mı?
Cevap yaz