Elmalı kek tarifi gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle sonbaharda taze elmalarla hazırlamak harika bir fikir. Püf noktalarındaki detaylar çok faydalı, özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği bilgisi benim için yeni bir bilgi. Peki, elmaların tatlı ve sulu olması kekin lezzetini artırıyorsa, hangi elma türlerini tercih etmek daha iyi olur? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütürdan yöntemini kullanmak gerçekten işe yarıyor mu? Deneme yapmayı düşünüyorum!
Elmalı kek tarifi gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle sonbaharda taze elmalarla hazırlamak harika bir fikir. Püf noktalarındaki detaylar çok faydalı, özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği bilgisi benim için yeni bir bilgi. Peki, elmaların tatlı ve sulu olması kekin lezzetini artırıyorsa, hangi elma türlerini tercih etmek daha iyi olur? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütürdan yöntemini kullanmak gerçekten işe yarıyor mu? Deneme yapmayı düşünüyorum!
Cevap yaz