Yoğurtlu elmalı rulo keki yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle elma parçalarını hamurun üzerine serpiştirirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Fırında pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı, kekin içinin de pişmesini sağlamak için ekstra bir kontrol yöntemi önerir misiniz? Ayrıca, tarçın eklemeyi unuttum, bu kekin tadını nasıl etkiler? Bunları merak ediyorum, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yoğurtlu elmalı rulo keki yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle elma parçalarını hamurun üzerine serpiştirirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Fırında pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı, kekin içinin de pişmesini sağlamak için ekstra bir kontrol yöntemi önerir misiniz? Ayrıca, tarçın eklemeyi unuttum, bu kekin tadını nasıl etkiler? Bunları merak ediyorum, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cevap yaz