Elmalı kurabiyede kabartma tozu kullanmanın gerekli olup olmadığını merak ediyorum. Kış aylarında yaparken, kabartma tozunun kurabiyenin dokusuna ve lezzetine olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum ama kabartma tozu kullanmadan da güzel sonuçlar elde etmek mümkün mü? Alternatif yöntemlerle nasıl bir doku yakalayabilirim? Özellikle elma parçalarının su salması durumu, kabartma tozu olmadan nasıl dengelenir? Deneyimlerinizle bu konuda biraz daha bilgi verebilir misiniz?
Elmalı kurabiyede kabartma tozu kullanmanın gerekli olup olmadığını merak ediyorum. Kış aylarında yaparken, kabartma tozunun kurabiyenin dokusuna ve lezzetine olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum ama kabartma tozu kullanmadan da güzel sonuçlar elde etmek mümkün mü? Alternatif yöntemlerle nasıl bir doku yakalayabilirim? Özellikle elma parçalarının su salması durumu, kabartma tozu olmadan nasıl dengelenir? Deneyimlerinizle bu konuda biraz daha bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz