Elmalı turta yapımında milföy hamurunu kullanmak gerçekten çok pratik bir yöntem. Özellikle acil misafir geldiğinde bu tür hızlı ve lezzetli tarifler kurtarıcı oluyor. Elmaların üzerine serpiştirilen tarçın ve limon suyu eklenmesi, tatlıya ekstra bir aroma katıyor. Peki, elmaların dinlendirilmesi süreci boyunca, şekerin ve baharatların elmalarla iyice özdeşleşmesi için başka bir yöntem denemek ister misin? Ayrıca, üst kısımda kesikler açarak hava aldırmak da iyi bir fikir. Fırında pişirme süresiyle ilgili olarak, turta altının renginin nasıl olması gerektiğini merak ediyorum; tam olarak neye dikkat etmeliyiz?
Elmalı turta yapımında milföy hamurunu kullanmak gerçekten çok pratik bir yöntem. Özellikle acil misafir geldiğinde bu tür hızlı ve lezzetli tarifler kurtarıcı oluyor. Elmaların üzerine serpiştirilen tarçın ve limon suyu eklenmesi, tatlıya ekstra bir aroma katıyor. Peki, elmaların dinlendirilmesi süreci boyunca, şekerin ve baharatların elmalarla iyice özdeşleşmesi için başka bir yöntem denemek ister misin? Ayrıca, üst kısımda kesikler açarak hava aldırmak da iyi bir fikir. Fırında pişirme süresiyle ilgili olarak, turta altının renginin nasıl olması gerektiğini merak ediyorum; tam olarak neye dikkat etmeliyiz?
Cevap yaz