Elmalı kek yaparken en çok hangi malzemelerin kullanıldığını merak ediyorum. Özellikle elmaların nasıl hazırlanması gerektiği ve kek harcının kıvamı nasıl olmalı? Tarife göre, kekin pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli görünüyor. Fırının sıcaklığını kontrol etmenin yanı sıra, kekin piştiğini anlamak için kürdan testi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, servis önerileri arasında dondurma ile sunulması çok hoş bir fikir gibi, bu konuda başka önerileriniz var mı?
Elmalı kek yaparken en çok hangi malzemelerin kullanıldığını merak ediyorum. Özellikle elmaların nasıl hazırlanması gerektiği ve kek harcının kıvamı nasıl olmalı? Tarife göre, kekin pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli görünüyor. Fırının sıcaklığını kontrol etmenin yanı sıra, kekin piştiğini anlamak için kürdan testi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, servis önerileri arasında dondurma ile sunulması çok hoş bir fikir gibi, bu konuda başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz