Elmalı irmik toplarını yapmayı düşündüğünüzde, elmaların rendelenmesi ve pişirilmesi aşamasında herhangi bir püf noktası var mı? Özellikle tarçın eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca irmik karışımının pişirme süresinde dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? Ceviz eklerken miktarını nasıl ayarlamak gerektiğini düşünüyorsunuz? Topları hindistan cevizine bularken, ne kadar hindistan cevizi kullanmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Son olarak, çikolata sosu eklemenin tatlıya katacağı farklılık hakkında düşünceleriniz neler? Bu tarifte kendi dokunuşlarınızı eklediğinizde ne tür değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz?
Elmalı irmik toplarını yapmayı düşündüğünüzde, elmaların rendelenmesi ve pişirilmesi aşamasında herhangi bir püf noktası var mı? Özellikle tarçın eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca irmik karışımının pişirme süresinde dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? Ceviz eklerken miktarını nasıl ayarlamak gerektiğini düşünüyorsunuz? Topları hindistan cevizine bularken, ne kadar hindistan cevizi kullanmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Son olarak, çikolata sosu eklemenin tatlıya katacağı farklılık hakkında düşünceleriniz neler? Bu tarifte kendi dokunuşlarınızı eklediğinizde ne tür değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz?
Cevap yaz